veliký zelený list
možná až se přiblíží
konec světa
všechny zvony se rozezní
mrtvé k životu probudí
symfonie
poslední věta
vzala nůžky a vystřihla
veliký zelený list
pak jej nalepila
na holé větve
snad si někdo konečně všimne
těch puzzlí
usmála se
aby na oblohu
zavěsila slunce
jenom tak
pro radost nám všem
někdo už s tím musel
konečně začít
Přečteno 409x
Tipy 23
Poslední tipující: Pacik, ARNOKULT, bogen, Jort, Kubíno, mirecek, Amonasr, Malá mořská víla, jitoush, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)