Těla měšťáků zkroucená
jak pokácený les
výdech pryskyřice
za nehty měsíc
zoufalství sedí přede dveřmi
dravé řeky velkoměst
obzor dokořán
loď bláznivých snů
ocelový letní den
vrak na dně a městská šeď
myší život
když z nebe padá káně
jak kámen na zem
slunce nežárlí
na slzy měsíce
když končí tenhle den