Ráno se zívavě protáhlo
očkem červánkové jehly
navlečená sluneční nit
obšívá netečnou zem
provázky rosy
má v očích motýli
květy usměvavé
dotek jak vánek
nesou si na křídlech
sovy se ospale diví
že odšťavená tma
líbá chladné rty mračen
měsíc už spí
dívá se slunce
a já si češu vlasy
vysoko do culíku
ach to je nádhera
31.05.2018 12:05:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA