Až vyjde měsíc
Až měsíc vyjde ze stříbrné komory
budeš dávno spát, zatímco hvězdy vstanou
slunce šlo spát za vysoké hory
krůpěje rosy jsou slzy, co z očí kanou
Až vyjde měsíc , tma rozhodí sítě
celou bdím u tvé postele
měsíc se stříbrnou lampou-vidí tě
místo spánku hladil tě po těle
Měsíc už vyšel na nebe od sazí
ach z výšky zří na svět celičký
rosu, jak šperk do trávy sází
za rozbřesku zdá se všem docela maličký
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: Pacik, Kikulinka
Komentáře (0)