Bohužel vidím jen odkaz,což mě trošku mrzelo, ale asi se nedá nic dělat. Já si při Tvé básničce vzpomněla na jiná místa....:-)
12.04.2020 22:38:14 | Jaruška
Ahoj!
Na psancích už jako autor (tam jsem shane)
mám taky jen odkaz, ale mám to v mobilu, zkusil jsem poslat mejlíkem.
13.04.2020 10:17:35 | Kozoroh 1
Je krásná a navíc inspirace z africké savany....Afriku mám velmi ráda, i když ji poznávám jen z četby a filmů. Jednou jsem byla v Egyptě a vůni Sahary(i když ne savany :-)) cítím dodnes.
09.04.2020 22:56:02 | Jaruška
Děkuji. Jsem rád, že se líbí, i když nevím, zda ty vidíš i fotku nebo taky jen odkaz na psance, odkud jsem to zkopíroval. (Tam mám jiný nick a obrázky uložené zam do osobní galerie prý mi jinde zablokuje systém, google to na mne bonzne...????
12.04.2020 00:10:28 | Kozoroh 1
Ach to je přenádherné!
20.04.2019 12:23:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA