Podzimní déšť
Anotace: I město, jakož to lidský výtvor je součástí přírody.
Jde sám.
Jeho tvář se chmuří černí nebe.
Tělo se chvěje nárazy větru.
Co krok,to světlá stopa.
Kousek čistoty v prach města.
Jde sám.
Co krok,to kapka.
Co kapka,to slza.
Stékající po tváři města.
Komentáře (1)
Komentujících (1)