Anotace: ... Haiku
vrtochům sluníčka
usmívá se slunečnice
kolem dokola
vítr čeří listí
třešní co ozobává kos
ovocnému stromu
modravé nebe
našlehané něhou
vytéká až dolů
moje pero črtá
tuhle skromnou báseň
vedené očima
To jsou oči co vidí...
10.07.2018 10:25:12 | JSJ
krásně hravé tahy jsi tady zanechala,děkuji.
01.07.2018 20:38:16 | Danger
moje oči pro změnu vedla zvědavost od zhora dolů po řádcích a moje puse se culila s každým řádkem víc a víc :-)
30.06.2018 23:37:45 | klaun
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?