Obloha studená
Korzetem dnešní noci
Pevně stažená
…………………………………
bezhvězdnou dnešní nocí
loudá se ke krčku rána
svítání
chvěje se
v jehlových střevíčkách
s nachovou labutěnkou
svůdně zahalené košilkou
v barvě modrásků
a s ostychem čeká
na růžku bělavých chodníčků
na sluneční pentličky
do svých šedých vlásků
... žádné tlachání ...
... je dobré vyjádřit svůj názor ...
... za který děkuji ...
... jen ty první veršíky jsou Haiku ...
... druhá část pod čarou je už báseňka ...
... vlastně jsou to dvě dílka ...
... vím, skoro nikdo si toho nevšiml ...
27.07.2018 11:15:03 | Marcella
moc pěkné-já bych jen, snad vynechala jedno spojení "dnešní noci", asi je těch nocí na mě příliš-omlouvám se za nutkání,co mě přimělo napsat mé tlachání...
27.07.2018 09:17:11 | JSJ
nádherně vyparáděné basnědílko , tleskám a usmívám se :-)
16.07.2018 06:33:14 | klaun