Nad vesnicí hoří večernice
Nad vesnicí hoří večernice
její očka hledí z výše
obloha,až večer začerní se
vyjde měsíc ze stříbrné chýše
Bílá hvězda visí jako přibitá
mrká až do časného rána
než úsvit nový den přivítá
pozdraví slunce - toho nebeského kapitána
Když večer v domě světla zahoří
hvězdný plamen vypálí do nebe tečky
slunce se do červánkové lože zanoří
a malý vůz zacinká stříbrnými kolečky
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Semisek 48, Kapka
Komentáře (0)