Žába na prameni
Sedí žába na prameni
kolem mech a bílé kamení
kvaky,kvaky kvak
ozývá se každý den,
z rybníku, který je jako len
skok ! a žbluňk -žába má mokrý frak
Sedí žába na trávě
o čerm tak přemýšlí právě ?
snad o slunci, možná o vodě
jež jako zrcadlo blankyt odráží
luna s hvězdami do rybníku naráží
žábá kváká mělkým tůním o svobodě
Přečteno 933x
Tipy 1
Poslední tipující: crundy
Komentáře (0)