Anotace: Malá báseň inspirovaná pohledem na pšeničné pole k rudému večeru.
Hoří
Voda plane hrdou září
Plameny se spolu páří
Orgie
A anarchie
Jaký smysl tu panuje?
Pole mizí v jazycích rudých démonů
Opar strachu k večeru
Mění v uhel kmeny stromů
A ve svíce jejich koruny
Čas jít domů