Nebe modré jako len
Nebe modré, jakoby vysázelo len
slunce vstává a češe zlaté kadeře
ráno se dívá chalupám do oken
poslední červánek zrovna posadilo za dveře
Širé moře sedící na blankytě
unáší mráčky,jako odvázané lodě
v klíně je houpá jako vlastní dítě
po té čisté a modré vodě
Nebe modré,jako očka dětí
kteří pod ním celýde skotačí
až jednou k nebi husy odletí
uvidí zemi jak se dokola otáčí
Přečteno 463x
Tipy 5
Poslední tipující: Pacik, Frr, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)