Jsem opřena v liftu, ruku za hlavou
A tisknu tlačítko té blikající placičky
Vyletí čertík co mne omámí?
Čeká snad venku ten, co mne zachrání?
Před dveřmi kabiny?
Trochu vyzývavá, možná,
Trochu póza, síla zvyku,
Snad podám mu i ruku
Bude-li chtít mne schovat
Před deštěm, mlhou a vším
Co denně píšu do sešitu
Já, kikin87, ještě nevím co s tím
27.07.2018 14:45:32 | Lesan