Sluneční tance
Slunce tančí za nebeskou oponou
tak dobře, jak na hodině baletu
jeho obruč zdobená zlatou sponou,
se otáčí kolem osy v pozdním létu
Když se slunce z jeviště ztratí
nebe svojí báň stříbrem zakalí
s příštím jarem se k tobě navrátí
abychom si pusu pod třešní dali
Slunce zatančí nad celým světem
louky ,pole pak kvítím osází
ty do vsi přijedeš s dalším létem
nebe nemá již barvu mosazi
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Helen Zaurak, Anděl, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)