V hukotu zjitřený
sladký okamžik
cukrové vaty na obloze
obrací lidská srdce
jako palačinky
protáhne se v červáncích
a dotkne šíje
jazykem nočních mužů
tak tady již nezaváhám!
01.08.2018 23:43:13 | analfagot
Můžu ?
kdosi se oběvil za dveřmi básně
tvojí
mele sebou, chvíli nepostojí
v kapse skrývá dárek ryzí
velký tip dá
a zase zmizí
01.08.2018 21:54:02 | klaun
jazykem nočních mužů, jen se ptám, zda vůbec můžu. Oblohou noční a závojem mlhy, ptám se tě, zda ještě máš vůči mě dluhy.
01.08.2018 16:02:34 | Rbb