letní romance
datel vyťukává do stromu čas
listí se zachvívá v slunečním oparu
vrba v potoce upíjí z dalšího dne
vyhaslé ohniště popelavě mlčí
kamenná bista svědčí minulosti
vyprahlá zem bojuje o přežití
do vesmíru vysílá morseovu abecedu
datel vyťukává do stromu vzkaz
Přečteno 351x
Tipy 14
Poslední tipující: Danger, Akrij8, Philogyny1, Helen Zaurak, Amonasr, Jort
Komentáře (5)
Komentujících (4)