Pavouček chce milování,
strach mu ale tuze brání,
kdo podlehne sexu touze,
nežije pak příliš dlouze.
Pavoučice v okamžení,
milence na jídlo změní,
smutný konec, věřte tomu,
velký nevděk, u sta hromů.
Samečků se sešla rada,
všechny děsí podlá zrada,
pokud zachránit chceš žití,
mít rád muže není zbytí.
Stejně tak to mají muži,
čím dál víc se v párech druží.
Nyní už to, ale chápu,
proč je tolik teplých chlapů.
Muž si ženu nebere,
má strach, že ho sežere!
07.08.2018 18:36:26 | Víťulka