Anotace: ...
Počkám
až se vrátí
tichá hudba setmění
holubí vyplašení
na náměstí u mé kašny
u mé duše
z oblak dnění
slétnou se na drobečky snů
kašny vědí své ... úsměv.z
09.08.2018 20:19:08 | zdenka
:-) moc Se mi líbí Tvá Tichá noční :-)!
09.08.2018 08:50:47 | Fany
Ach....ta je nádherná!*ST*
09.08.2018 06:57:54 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?