Anotace: ...
V moři smutku
na hřbetních ploutvích
umírajících slunečnic
Na území zahořklého šera
po hlavě chodící Kašpárek
špičku červené botičky narovnal
Pavouk mezi hvězdami
..nymfomanka mezi lesbami...ST* :-D*
22.08.2018 13:37:49 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?