Sluncem rozpraskaný
malinový ret
léčí se pomádou z modrásků
líbal by jako právě zamilovaný
v melancholické postýlce beránků
večerní oblohou rozestlaný
ranní červánky
nepolíbené múzou jitra
ještě choulí se v dlaních cikánky
a vstávat budou až zítra