pozdravuj tu novou zemi
ani list se nezachvěl
utichl vítr
krok se zastavil
mračna vánek
poodkryl
jen nepatrně
aby slunce smělo
ještě naposled
blíže k nám
abychom v dobrém
uchovali
vzpomínku na léto
než ptáci
na křídlech
nám jej odnesou
do krajů
kde již netrpělivě
vyhlíží jeho první
kroky
loučíme se s tebou
léto naplněné
všemi vůněmi
a barvami
pro jednoho
sotva k unesení
pozdravuj tu novou zemi
a rozesej
cos u nás sklidil
ptáčku radostně švitořivý
Přečteno 359x
Tipy 17
Poslední tipující: Jort, odnikud, Akyš, Kapka, Frr, Amonasr, Philogyny1, Dreamy
Komentáře (10)
Komentujících (5)