Vidím ho
jak se houpá
za mřížemi
postavenými z prázdnoty
visí v průvanu
kolové pavučinky
na jednom klepetě
škaredý opičák
ve zralosti stoupá
s křížem na zádech
v téhle lhostejnosti světa
už neloví už nesnová
ve svém putování
ve svých pádech
vsune makadla poselství
a umírá jako rytíř