pekny a co se tyce tech forem, to je prece poezie, aby si kazdy vybral, jestli na ne koukat chce nebo ne... Takze pro mne pis hezky dal s formou:-)
19.05.2007 13:48:00 | Bernejev
Ahoj, docela dobrý. Jenom bych si tak nehlidal rýmy a vůbec formu a snažil se víc o přirozenost a lehkost. Sypej to ze sebe, jak Ti to prijde na mysl. Žádny pravidla, rýmování a pouta forem. Jen Ty.
14.05.2007 14:29:00 | Bungo