Genialita je v jednoduchosti, moc se mi líbí, jak přirovnání stromu k soše, tak i přání nabídky obydlí můře, hezká nadsázka, i nepravidelný rým může být pěkný...
25.08.2007 11:20:00 | zzlatý
je mi sympatická ta tvoje hravost. koho napadne jak se má habr v zimě? někoho s Fantazií ( ta tak trochu voní z tvejch veršů ) a druhá možnost: někoho Střelenýho ( a to mám pocit že jsi taky a ránu bych hledal někde blízko recese :-))
01.03.2007 18:31:00 | kulishak
Tahle se mi líbí a těším se až si přečtu tvoje další.
A děkuji za návštěvu a pochvalu.
23.02.2007 23:08:00 | Lota