Rozbité světlo
poslepované stínem
hvězdného prachu
proniká prodřenou dírou
v černém plášti
do okamžiku
koktavého jitra
ranní
chladné doteky mračen
podzimní zralé slzy
svázané do uzlíčku zrcadel
vandrují v ptačím zpěvu
za toulavým
Měsícem
sny mají přimknutá víčka
a pod bílým šátkem
usínají
na druhém břehu
Země