Anotace: Plenérové zastavení, ve tvoření a budoucnosti, přání v přítomné bujení slávy mysli.
Krůčky
Skalapněné smůly
Ve vzplynutí z mrazem
Čiré horské řeky
V houští
Vřišťí Jeleni v říji
Povyk nad začínajícím podzimem
Přivolal i umělce
Do kruhu ohně
Kde zažehnul tvůrčí čas
K plození nových děl
K majestátnímu
Simpóziu uvnitř srdce
Kde chrám klidu zavládl
V temtotách chaluh
První tahy mysli
Na čerstvě vyplá plátna
Další nové směry
A v duši zavládne mír
Tento rok bude/je vydatný
Vděk vesmíru a nejbližsím duším.