Nesu ti kůru z břízy
Slunce pulzovalo
a já
své hory doly
dával pod kameny
u prašných cest.
Počkej pomohu ti je nést
Objevil jsem kostel v lese
a sebe sedícího v zadní lavici
v modlitbě za samotu srn,
vyhlídku nad nebe.
Jak snadné, ber.
Kdyby to bylo jen o tom
rozdělit se s žebrákem
a vzít stařence nůši s roštím.
Vztek měnit v explodující bubliny.
Kam stříkne kapka vyroste strom.
Doba dokola. Doba do kolen.
Vesnická srdce obehnaná
kamenným městem.
Do kolébek mačeta.
Kůru z břízy chci všem dát.
Puntík po puntíku.
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: vojtěška, Malá mořská víla, Frr, klokotá, Fany, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)