Anotace: ...
Tvůj stín
je bez slitování
záhadou temné noci
tichý cval pro uši
toulavého měsíce
krevní test snů
odvetný úder
volného pádu
svítání
... díky ...
03.10.2018 13:44:56 | Marcella
"krevní test snů"-úžasné !!! ST*:-D*
03.10.2018 10:43:42 | Frr
krásně a citlivě po sklá da né
03.10.2018 09:55:16 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?