Ahoj Lesane, svou " formu" asi teprve hledam. Dekuji za komentar a tesi me, ze basen na Tobe zanechala takovy dojem :)
07.10.2018 12:43:59 | Tzarga
Nevím zda-li je to moderní forma básně, nebo spíše mini romantický epos. Není to pro mne podstatné. Stačí, že v těch verších je silný duchovní podtext a sdělení ("Pokrytého bílými kostmi strmé paseky").
P.S. Zrovna před chvílí jsem se smutně díval na odpočívající kletr ale kompenzuju to. Sofort nakládám "mořák" a svištím na Vltavu.
06.10.2018 12:44:41 | Lesan