Anotace: les se chystá k spánku, každé zvíře, rostlinka ať se dobře vyspinká :-)
A lesem hoří vášeň... v každém ročním období.
A co medvědi? Ti už spí? Prosím, jen nehasit! :))
25.10.2018 07:00:22 | ARTeFakty X. Múzy
Tak jo! Pro dětičky do šesti let báječná říkanka.
Jenže já v tom lese žiji a bydlím. Nepřejte si vědět a vidět, co se v noci v lese děje. Momentálně mají navrch kňouři.
24.10.2018 22:56:26 | Lesan
:-) já to tušila, že to nebude taková selanka :-) Ale bezesporu je tam krásně (ve dne, v noci), když nehoní tě bez pomoci divočák, či medvědi, ale ti v zimě spinkají, ne? Děkuji za zastavení.
25.10.2018 00:00:23 | Kapka