Psočasí
Anotace: Jednoduše moje pocity ve slovech z podzimního počasí.
Psočasí.
Vítr fackuje tě
šálou do tváří
a
na hlavě vytváří ti
účes,
trochu divočejší
než jaký tam býval.
Tváříš se,
jako že ti to vadí.
Ale miluješ tu hru.
Nač čekat až se vyčasí?
Teď je ten nejlepší čas.
Bez jediný vady.
Černý mraky objímají
sluncem malovaný stromy.
Podzimní hádka mezi
deštěm a sluncem neustává.
Pohádka.
Podzimní pohádka.
Přečteno 478x
Tipy 8
Poslední tipující: Krahujec, Kapka, IronDodo, danaska
Komentáře (4)
Komentujících (2)