Stromům
Anotace: dvouslabičná II.
tichý svědek starých časů
kývá hlavou plnou vlasů
kterou čechrá ruka vzdušná
šeptá světu slůvka něžná
píseň lesa sborem zpívá
moudrost věků pravdu skrývá
mění barvu tónu hlasů
roční době dává krásu
Komentáře (2)
Komentujících (2)