máš styl, který mě oslovuje...
07.11.2018 23:22:11 | analfagot
nějak nad ním nepřemýšlím … někdy vnímám melodii … pak to jde ,,samo ,,, ...úsměv.z.
09.11.2018 13:02:19 | zdenka
myslím, že
... čas nepospíchá protože neexistuje
... jedinné co existuje je přítomný okamžik
... nic reálně nezaniká, neboť vše je ve své podstatě energie
... včetně vlastního já a nebo myšlenky
... v tomto úhlu pohledu je to velmi osvobozující ne Zdeni ?
... všichni se jednou za čas potkáme
... abychom se za čas zase na chvilku rozešli
30.10.2018 23:22:46 | CeP
boží ST :-))
29.10.2018 12:32:49 | Iva Husárková
utrhnu tiše list javoru
na náš hrob položím
znovu jsme si blízko
Dojaté ST, neb je mi to blízké...
29.10.2018 01:31:56 | Kapka