stromy
Stromova alej pomalu vymírá stromy v ní den co den umiraj..suché jsou větve suché je listí stromy o své koruny přišly...kdo jim dá vláhu život navrati vždyť i jejich čas se krátí...stromy jsou vzácné bez nich by nebylo vzduchu ze stromu čerpame energii od dávnověku...
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, Lighter, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)