Není to nadherne projít se lesem když opadava listí byť je oblačno ale žádné povětří...dívat se jak lísteček po listečku k zemi padá přes nehezke počasí se nálada zvedá...projít se přírodou plné barev které podzimem voní na krásnější zážitek není...sledovat zvěř jak se pase a chodí pít ke studance báječná podivana pro přírodní nadšence...