Ten závěr je nádherný, až mě zašimralo pod žebry jako při předtuše něčeho krásného a abstraktního, ST.
01.01.2021 22:53:34 | NigarKalfa
Q...í
Uprostřed kalamity proklouzneš zatáčku chichichi...bum a je po prázdnotě ;)
Mě se donaZima líbí, když bílí :)
20.11.2018 19:07:50 | Malá mořská víla