Zahrada v zimě
Anotace: báseň o spící zahradě
A zahrada zasněžená jest
ptáci zalétají k našemu krmítku
vločky padají, jak milion bledých hvězd
proto nasypte do něj chlebovou střídku
A zahrada přikryta je sněhem
stromy spí a louka dřímá
jen slunce ledové svým příběhem
vypráví, jak málo si mne všímá
Ptáčci stále nemají co jíst
když v zahradě je pokrývka bílá
neberte jim nic z jejich hnízd
aby se na vás příroda nezlobila
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: Pétík
Komentáře (2)
Komentujících (2)