Známí
.
Jak ulehal jsem s větrem v noci
povídal že má ten pocit
že my dva jsme skoro známí
rozcuchaní nevyspaní
Jak vstával jsem s ranní mlhou
říkala že jsme jako muž a žena
oba umírajíc touhou a
naše víčka zaslepena
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)