květinko
Bez vody bez péče květinko uvadaš bez světla bez živin pomalu vybledáš...tvá zelená barva změnila se v žlut ze slunečních paprsků zas živá buď...nevadej nezmirej pečovat s láskou o tebe budu abys kvetla byla nádherná na ozdobu...
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: zdenka, enigman, Lighter
Komentáře (2)
Komentujících (2)