Plagiát flóry
.
Viděl jsem větve spadlé
v jehličnatém podloží
(co do zdánlivě nepoddajného)
vryje léty rukopis
řezbářských mistrů
Také umím klást
bosé nohy do půdy
abys vyčetla až žilky vrostou
chůzi nazpět
-přiblížení
Ale umění to není
Naslouchám v listech svistu
přiváto tisíce míst
po nichž skulilo se
propršené ublížení
a nepotrhalo je
Již svedu sbírat
- neseš-li náruč obručí
a slunci se chce proskakovat
opadané paprsky
co nespálí
-nezahřejí
Ale umění to není
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, piťura, Frr, Jort, šerý, kdotoví
Komentáře (7)
Komentujících (5)