kouzlo magické to je priroda
Šumici potůček
v něm rybky plují
na břehu sysel
si obydlí staví
V tůñce žabky maji svůj koncert
příroda nabízí tolik magických kouzel
V ní prolíná se krása s němymi tvářemi
Obklopena loukami a mocnou zelení
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)