Slunce vyjde
Slunce vyjde zas
i když není vodou plná hráz
I když sníh taje a nevyleva se z řek
každý den píše se další příběh
Nesmutni neplakej koukni za sebe
slunce tam je
I ono vždy vyjde nezná beznaděj
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)