paní zima
Z nebe se snášejí
bělave kousičky
radost v očích mám
Jemné jak peřička
padají k nohám
Paní zima dala si na čas
než oblékla svůj kožíšek
Dostala se již do nižin
ale začala od výšek
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: ZILA78, Frr, Kapka, enigman, Lighter
Komentáře (3)
Komentujících (3)