Smutek v lese
Jenom ticho – stále ticho
hvězdy jasné život končí
někde v dáli možná tančí –
když Tvá mračna zemi ničí
Listí dávno opadalo
zimou k smrti vystrašeno –
těžkých vloček bílé krásno
duší lesa zatraceno
Něžné větve nalomené –
příkrov těžký bez lítosti
stromy teplem opuštěné
ponechává poraněné