stromeček
Stromečku stromečku
do výšky rosteš
tvé větvovi proste
Kořeny co prolínají
se do hloubky
jsi bojacny vydrziš
dlouho bez vody
Korunu svou do oblak vzpinaš
desitky stovky let tu hrdě stojiš pobyvaš
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Now, ZILA78, Krahujec, Lighter, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)