Balada o slunečnici
Anotace: báseň o slunečnicích
Tisíc sluncí svítí nad hlavou
tísíc hlav kvete v poli
květ slunce se třpytí dálavou
a drozd nad lánem hlaholí
Motýl si poletuje mezi okvětními plátky
Slunečnice svou hlavu k obloze otáčí
vždyť je léto a den není krátký
proto slyším v dálce i zpěv ptačí
Přečteno 521x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Anděl, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)