Nitky
.
Před usnutím jsem myslel na nebe
a zdálo se mi o pavoucích
srdce mi odeber
a bude stále tlouci
Před usnutím jsem myslel na pavouky
a zdálo se mi o nebi
o bílém nebi z hladké mouky
a pavučinách
ohebných
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamy, Iva Husárková, jondys, Kapka, Amonasr, šerý, Mt. Blanc
Komentáře (5)
Komentujících (3)