Rychle život prokrouží, dolů hledí z výše, pak stane se louží a rozplyne se tiše. V jedno oko se promění, v němž zrcadlí se nebe, než po dopadu oněmí, vidí padat sebe.
Povedené verše. Líbí se mi, jak si život poeticky vyjádřil.
22.01.2019 23:18:25 | šerý
Potvrzuji :-) ST
22.01.2019 23:02:51 | Kapka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?