Sněženka a zvonek
Na zasněženém kopečku
povídá sněženka zvonečku
,,Tvůj ještě nepřišel čas''
kol sníh a třeskutý mráz !
honem zvonku do domečku ''
Ač zde sněhu hromádka
celý kraj je krásný jak pohádka
ale co to zpod hlíny klíčí ?
snad sněženky s několika petrklíči
ach jak barevná bude zimní zahrádka
Sněženky se rodí s prvním sluníčkem
jež na nebi pózuje se slavíčkem
zvonečky spát budou až do jara
než zlatý talíř teplé počasí obstará
pak probudí kvítí maličkým budíčkem
Přečteno 617x
Tipy 3
Poslední tipující: Tvbm, Jeněcovevzduchukrásného, Kapka
Komentáře (0)