dny jara
Už se těším na den
kdy zima předá žezlo jaru
A slunce bude svítit víc
a dá sbohem všem mrazům
Kdy sněženky probudí se ze zimního spánku
kosak bude ladit a pět do vánku
Vše zas bude barevné
to na duši bude hřát
Vše okolo bude kvést
Víc už pak není si přát
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Skywalker, Now, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)